Opinionsblogg

Kommentarer

#1 - Jenny

SD hatar dom nazistiska rörelserna i Sverige av just anledningen som gör att folk associerar dessa kräk med folk som inte vill ha mer extrem(jämtemot andra EU länder) invandring. SD var partiet som tog tydligast

Att bunta ihop SD, ett parti som varit största i opinonen i 2 + mätningar, med ett pack extremister, som förövrigt är så få att det omöjligtvis kan skapa några demokratiska problem. NMR och Nordisk Ungdom(som är mest fotbullshuliganer som råkar va nationalister) är ett försöka svartmåla ett parti som jobbar hårt med att utesluta alla med minsta lilla nazikoppling, Det är ohederligt och ostrategiskt, och du får äta upp alla dina påståenden, anklagelser och epitet - tids nog.

Ett tips från en som bott på internet längre än du har levt och vet hur folk attackerar meningsmotståndare i större utsträckning än du förmodligen vet: om du ska fortsätta sprida dina åsikter till unga tjejer i framtida debatter gällande politik: undvik ohederliga påståenden som bara är baserat på känslor och noll fakta. Du tappar genast respekten av den du debatterar med och alla som lyssnar som inte har samma åsikter som du.

Tänk på att om du i framtiden blir en kommentator, politiker eller aktivist eller bara populäre bloggare så kommer dina motståndare samla ihop alla teorier du självsäkert presenterat som sanning än fast det bara är spekulation och presentera det som att du är en lögnare. Allt du någonsin laddat upp till internet som källmaterial, även det du har tagit bort går att återhämta.

Därför är det smart att inte beskriva något som sanning när det bara är din personliga teori eller en åsikt byggd på känslor. Medge bara att du bara spånar och funderar, teoriserar och använd en spekulativ ton. Teknik. Du börjar nå åldern där så folk kommer använda dina lögner emot dig utan att visa någon nåd, allt som krävs är lite tid och vips så har personen som ogillar dig/dina åsikter ett perfekt vapen att förstöra din trovärdhet med.

Du tänker säkert att jag bara sagt självklara saker här och att det var onödig information, men bara efter att ha kolla på 3-4 klipp med dig så reagerade jag på 1. Vissa anklagelser mot personer som var spekulationer. 2. Känsloargument och teorier som inte är faktabaserade presenterar du ibland som att det är sanningen, och det är ett misstag som används emot dig.

"En samling lögner: Shanti - Ignorans - fjortis edition."
"Shanti - Karaktärsmord och smutskastning, får hon någonsin nog? Top 10."

Borde inte ge en person som förmodligen kommer bli en åsiktsfascist dessa tips men ibland så får man sympati för dom man ser gräva sin framtida internet-presence grav. Ha det gott.

Kommentera